Wie en wat zijn wij?                                                                                            

  
Ons orkest bestaat uit een mix van muzikanten waarbij geen leeftijdsgrens gesteld wordt. In totaal telt het orkest circa 35 actieve muzikanten, met daarnaast nog ondersteunende leden. De leden komen niet uitsluitend uit Beekdaelen, maar uit de wijde omtrek,
tot Midden-Limburg en ook uit het Duitse grensgebied!
Als blaasorkest beschikken we over een brede samenstelling aan verschillende instrumenten, inclusief slagwerk.
We geven uitvoeringen in de hele regio, alsook in Duitsland.   Wer und was sind wir? 


Onze wekelijkse repetitie vinden plaats in het Cultureel Centrum FaSiLa, Ter Hallen 10 te Schinveld, dat door meerdere verenigingen gebruikt wordt. Iedere dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur, wordt onder muzikale leiding van onze dirigent enthousiast gewerkt aan het gevarieerde repertoire.
                                           
      
 

   Nieuwe leden

Zoals in elke vereniging hebben wij ook bij ons orkest een natuurlijk verloop en verwelkomen we graag nieuwe leden. Gezien het niveau van onze muziekwerken is wel enige ervaring met musiceren gewenst en met name het lezen van noten. Uiteraard gaat het hierbij niet om professionals, maar om enthousiaste amateurs. Onze leden zorgen zelf voor een instrument, want het orkest beschikt niet over eigen instrumentarium.

Komt u gerust eens binnenwandelen tijdens een repetitie, zodat u zich een beeld kunt vormen van ons orkest en kennis kunt maken met de muziek, de leden en de dirigent.